Обіднє меню

Салати:

Ранчо
Салат зі шпинату, курячої печінки, буряка та моркви зі сметанно-гірчичним соусом
.……………………………………………………………………...……..200 г………..........................40,00 грн

Олів’є кон поло
Селера, яблуко, болгарський перець, гарбузове насіння та сир Брі Діжон. Заправляється журавлиновим
соусом
……………………..……………………………..……………..……….....150 г………..........................50,00 грн

Супи:

Чічаріто
Гороховий суп-пюре, подається зі смаженим беконом та сухариками
……………………..……………………………..……………..……….....250 г………..........................30,00 грн

Курячий
Курячий суп з локшиною
……………………..……………………………..……………..……….....250 г………..........................20,00 грн

Основні страви:

Непаелья
Вершкове різотто аль денте з додаванням пармезану
……………………..……………………………..……………..……….....250 г………..........................55,00 грн

Чомпіпе
Ніжні котлетки з індички подаються з картопляним пюре та грибним соусом
………………………...…….…………………….………….…..…….…...250 г………..........................59,00 грн

Десерти:
Млинці з сиром та джемом ……………….……………………210 г ………………...........................38,00 грн

Млинці з сиром та згущеним молоком   ……………...….……210 г ……….......................................38,00 грн

Напої:

Лимонад по-домашньому ……………….………….…220 мл ………………….....................15,00 грн

Компот із сухофруктів  ……………….……….……….200 мл ………………….....................10,00 грн

Поділитись у соц мережах

Опубликовать в Google Plus
Опубликовать в LiveJournal
Опубликовать в Мой Мир
Опубликовать в Одноклассники